Кремозбивальні машини 

Кремозбивальні машини

Кремозбивальні машини використовуються для змішування і збивання різноманітних інгредієнтів кондитерських виробів та виготовлення з них однорідної піноподібної маси крему, яєчно-білкової та цукрової маси, а також замішування рідкого тіста, тіста для млинців, тортів, кексів, рулетів тощо. Для приготування кремових сумішей в основному використовуються вертикальні кремозбивальні машини.

Збивання крему відбувається діжі, яка кріпиться до вертикальної установки машини, при цьому вінчик для збивання рухається планетарно: навколо своєї осі та здійснює обертові рухи навколо осі вала, що дає можливість обробляти всю масу продукту.

Кремозбивальні машини оснащені змінними різноманітної форми збивальними вінчиками, швидкість обертів яких можна контролювати. Також можна розраховувати потужність машини в залежності від продукту що збивається.

Для підприємств громадського харчування, їдалень, кафе, ресторанів та малих підприємств рекомендується кремозбивальна машина МВ-60, МВ-35, МВ–35УМ 05, які мають невелику продуктивність.

Порівняти 0