 
  
  
  
 Теги
 
  
  
  
 
 Сергій Литвин на Jan 3, 2023
  Сергій Литвин на Jan 3, 2023 Андей на Jan 3, 2023
  Андей на Jan 3, 2023 Святослав на Jan 3, 2023
  Святослав на Jan 3, 2023(Тут немає вмісту!)

Тістоокруглювачі використовуються для округлення тістових заготовок та підвищення якості готової продукції. В основі конструкції всіх тістоокруглювачів використовується рухлива і не рухлива поверхня, між котрими переміщується тістова заготовка. Найбільш розповсюдженими тістоокруглювачами є конусні та чашоподібні. В чашоподібних тістоокруглювачах заготовка тіста обертається по жолобу за рахунок обертів чаші. Його важливою характеристикою є довжина жолобу, чим вона довша, тим тісто краще переробляється надаючи виробу цілісної необхідної форми. В конусному тістоокруглювачі заготовка з тіста, як ви вже здогадалися, рухається по конусу.
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) KUMKAYA
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) Özköseoğlu
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и)  
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) KUMKAYA
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) ТОВ "Укрпродмашбуд"
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) ТОВ "Укрпродмашбуд"
 
  
  
  
  0 Огляд(и) 
  0 Огляд(и) ПАТ СМІЛАМАШ