Оголошуємо розпродаж до ВеликодняЧитати далі
На відміну від пастилі в рецептурі зефірної маси міститься менше яблучного пюре і більше агару;...Читати далі
Печиво - найбільш поширений вид борошняних кондитерських виробів з великим вмістом цукру і жиру, низькою вологістю,...Читати далі
Халва - кондитерський виріб шарувато-волокнистої структури, приготоване з обсмажених розтертих ядер олійного насіння...Читати далі
Пряники - борошняні кондитерські вироби різноманітної форми, що містять значну кількість цукристих речовин та...Читати далі
Зберігання та підготовка борошна до виробництва
Зі свіжозмеленого борошна можна отримати тісто лише дуже посередньої якості - воно буде розмазуватися і розпливатись,...Читати далі
Оголошуємо розпродаж до ВеликодняЧитати далі
Ми долучилися до організації та фінансування Дня молоді в м.Сміла
29.06.2019 підтримали молодіжний фестивальЧитати далі
Наша компанія виступила організатором та спонсором культурного вечора
13 лютого 2019 року, підтримали культурний захід, присвячений дню кохання.Читати далі
На відміну від пастилі в рецептурі зефірної маси міститься менше яблучного пюре і більше агару;...Читати далі
Печиво - найбільш поширений вид борошняних кондитерських виробів з великим вмістом цукру і жиру, низькою вологістю,...Читати далі
Халва - кондитерський виріб шарувато-волокнистої структури, приготоване з обсмажених розтертих ядер олійного насіння...Читати далі
Категорії блогу