Ajax на сторожі гаражного кооперативу

Ajax на сторожі гаражного кооперативу

Кожен з власників гаража крім автомобіля звик зберігати в ньому багато цінних речей. Таких як інструмент, зварювальний інвертор, станок та інші, необхідні в хазяйстві речі.

Зловмисники про це знають і часто розглядають гаражі в якості своєї цілі. Після того як пограбували сусідський гараж, чи не ловили ви себе на думці що наступним може бути ваший? 

Ставити гараж на охорону накладно. Як з економічної точки зору так і з організаційної. Але не у випадку з Ajax! Адже це - ідеальна система безпеки для гаражного кооперативу. Оскільки всі розходи на її втілення можна розділити порівну на всіх бажаючих учасників кооперативу. 

Для реалізації цього проекту достатньо придбати одну централь та сирену розділивши їхню вартість між учасниками. Вони і будуть обслуговувати гаражні датчики, котрі за бажанням будуть встановлені власниками в індивідуальному порядку. Для охорони гаража достатньо контактного датчика, який буде контролювати вхід в гараж та реагувати на несанкціоноване відкриття. Бували випадки підкопу. В цьому випадку бажано оснастити гаражне приміщення датчиком руху.

Слід не забувати, що гараж - об’кт, який рідко коли буває утепленим і тим більше опалюється. Отже в зимовий час має непридатний клімат для роботи багатьох датчиків. На приклад робоча температура датчиків відкриття DoorProtect та DoorProtect Plus складає -10 - 40 градусів. До того ж вони бояться підвищеної вологи, от же не пристосовані для використання на вулиці. А клімат всередені гаража мало чим відрізняється від вуличного. Але це вирішується шляхом переміщення датчика в гермобокс та підключенням до нього зовнішнього, фізичного датчика. Датчики руху призначені для зовнішньої установки існують в переліку пропозицій Ajax. 

Система Ajax дозволяє організувати роботу системи безпеки наступним чином:

Коли в якомусь з гаражів спрацьовує датчик, оповіщення про факт відкриття надходить лише власнику відкритого гаража і не турбує інших членів кооперативу. Паралельно - може бути увімкнено спрацювання вуличної сирени, яка монтується високо на опорі, а також надходження сигналу тривоги на пульт охоронної компанії, якщо кооператив попередньо підключено до такої. Тобто якщо відкриють один з гаражів то виклик групи швидкого реагування охоронної організації відбудеться незалежно від того який чи скільки гаражів було відкрито. Тому власникам потрібно контролювати процес постановки/зняття своїх об‘єктів з охорони для запобігання хибних викликів. Це стосується і роботи сирени, яка має досить потужний звук щоб дезорієнтувати злочинця та наробити галасу на весь мікрорайон. 

В системі може одночасно обслуговуватися до 25 гаражів. Оскільки Ajax HUB Plus та Ajax HUB 2Plus підтримують саме таку кількість груп, на основі яких і будується система охорони кооперативу. Тобто кожна група обслуговує окремий гараж. Ajax HUB підтримує лише 9 груп, тому на його базі, можна організовувати охорону меншої кількісті об‘єктів одночасно.

Зняття та постановка на охорону контролюється з пульта управління SpaceControl (брелок), або ж з додатку. 

Враховуючи той момент що Ajax System - безпровідна технологія і за заявою виробника, відстань проходження радіосигналу між хабом та датчиками може сягати 1700 метрів, хаб може бути установлений вдома у когось з членів кооперативу, якщо той мешкає в межах досягнення радіосигналу. Це додасть можливості використовувати додатковий канал зв‘язку Ethernet. Який передбачено системою як основний. Мобільний інтернет використовується хабом в якості резервного каналу на випадок зникнення зв‘язку з провайдером чи подачі основного живлення. Від резервного живлення система може працювати до 17 годин.

Приємним бонусом є вартість гаража на випадок продажу, або здачі в оренду, адже гараж під індивідуальною охороною має вищу цінність

Звертайтеся до нашої компанії, ми вже маємо досвід втілення подібних проектів і залюбки допоможемо з цим Вам!

Опубліковано на 2022-12-09 Рішення 0 1406

Залишити коментарДати відповідь

Порівняти 0
Попередня

Немає товарів

Буде визначено Вартість доставки
0,00 ₴ Разом до сплати:

Оформити замовлення