Кремозбивальна машина МВ-60

Кремозбивальна машина МВ-60

60-ти літрова кремозбивальна машина МВ-60 може використовуватися для замішування кремів, мусів, білкових мас та м'якого тіста. Призначена для використання в кондитерських цехах, а також на підприємствах громадського харчування.

Детальніше

000201
Новий товар

33 000,00 ₴

ОЧІКУЄТЬСЯ

- +

Додати для порівняння

Супутні товари

 
Опис

Призначення виробу

Машина збивальна МВ-60 (далі по тексту «машина») призначена для механізації процесу збивання різних кондитерських сумішей (білково і яєчно-цукрових, вершкового крему та ін.) І замісу дріжджового тіста в кондитерських цехах.

Машина повинна експлуатуватися в приміщеннях з температурою навколишнього повітря від +5 до +40о С і відносною вологістю повітря 80% при температурі + 20о С.

Будова і принцип роботи

1. Відповідно до малюнка 1 машина збивальна складається з наступних вузлів:

  • Основа - зварна конструкція, на якій кріпиться станина і є опорною частиною машини;
  • Станина - пустотіла зварна конструкція прямокутного перетину, на якій кріпиться головка приводу інструментів, всередині станини розташований електродвигун приводу, механізм підйому столу
  • Стіл - для установки діжі;
  • Діжа - для замісу;
  • Механізм підйому діжі;
  • Механізм бесступенчатого перемикання швидкостей обертання інструменту.


2. Привід на інструмент машини збивальної здійснюється від електродвигуна через варіатор і головку з зубчастим зачепленням. Зміна швидкості обертання інструменту здійснюється безступінчатим варіатором, два диска якого (рухливий і нерухомий) знаходяться на валу електродвигуна, а інші два диска на вхідному валу головки з зубчастим зачепленням.

3. Регулювання швидкостей обертання інструменту здійснюється плавно при рівномірному повороті важеля перемикання швидкостей і тільки при включеному електродвигуні, попередньо послабивши затискну гайку.

4. При включенні машини збивальної рукоятка перемикання швидкостей повинна бути в лівому положенні відповідним найменшою швидкості.

5. Машина збивальна комплектується трьома видами інструменту:

  •  віночок для збивання яєчно-цукрової та білково-цукрової суміші, вершків і мусів;
  •  лопатка і гак призначені для приготування кремів та тіста середньої та м'якої консистенції.

6. Включення машини взбивальной здійснюється натисканням кнопки «Пуск», зупинка червоною кнопкою «Стоп».

Будова кремозбивальної машини МВ-60

Малюнок 1

1.Основаніе; 2. Механізм підйому; 3. Станина; 4. Кожух; 5. Кришка; 6. Варіатор; 7. Механізм зміни числа обертів; 8. Головка; 9. Робочий орган.

Електрична схема кремозбивальної машини МВ-60

 
Характеристики
Потужність двигуна підйому діжі0.37 кВт
Перемикання швидкостейбезступеневе
ВивантаженняРучне
Об`єм діжі60 літрів
Частота обертання місильного органу83 - 279 об./хв.
Частота обертання валу двигуна1500 об./хв.
Тип конструкціїПланетарний
Кількість швидкостей3
Матеріал виконанняВуглецева сталь / Нержавіюча сталь
Напруга живлення380 В.
Потужність1.5 кВт.
Довжина750 мм.
Ширина720 мм.
Висота1285 мм.
Вага190 кг.
Країна-виробникРосія
Гарантія12 місяців

Написати відгук

Кремозбивальна машина МВ-60

60-ти літрова кремозбивальна машина МВ-60 може використовуватися для замішування кремів, мусів, білкових мас та м'якого тіста. Призначена для використання в кондитерських цехах, а також на підприємствах громадського харчування.

Написати відгук

 
Коментарі(0)

Відгуки на даний момент немає клієнтів.

7 інших продуктів в тій же категорії:

Порівняти 0