Відсадочні машини 

Відсадочні машини

Відсадочні машини застосовуються в процесі формування кондитерських виробів. 

Тісто з тістової заготовки формується за допомогою відсадки. Воно захоплюється із бункера валками, що прокручуються і продавлюється під їх дією через отвір формувальної матриці. За допомогою відсадочних машин можна виготовляти кондитерські вироби не тільки різноманітної форми, а й вироби різні за вагою.

Відсадочні машини бувають однобункерні, двобункерні та трьохбункерні.

  • Однобункерна відсадочна машина використовується для виготовлення кондитерських виробів із бісквітного, пісочного і заварного тіста, відрізного тіста, одноколірного печива, а також виробів із білкових мас.
  • Двобункерна відсадочна машина виготовляє всі вищезгадані кондитерські вироби, а також двоколірне печиво та кондитерські вироби з начинкою.
  • Трьохбункерна здатна виробляти всі вищезгадані кондитерські вироби, але має можливість робити це в трьох кольорах і звісно ж з начинкою.

 Відсадочні машини допомагають випускати широкий асортимент продукції, працюють майже безшумно та на різних швидкостях.

Порівняти 0