Машина тістомісильна ТММ-330 типу СТАНДАРТ

Машина тістомісильна Т1-ХТ2А типу "СТАНДАРТ"

Машина тістомісильна уніфікована Т1-ХТ2А призначена для замісу на хлібопекарських підприємствах опари та тіста вологістю не менше 40% в підкатних уніфіційованних діжах Т1-ХТ2Д і діжах «Стандарт» місткістю 330 л.

Детальніше

000168
Новий товар

120 000,00 ₴

ОЧІКУЄТЬСЯ

- +

Додати для порівняння

 
Опис

СКЛАД ВИРОБУ І КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Тістомісильна машина складається з фундаментної плити, станини, приводної головки, ковпака з важелями, місильного важеля (органу), огорожі клинопасової передачі, огорожі столу і шафи управління, вертикального вала редуктора 12 за допомогою шпонки посаджений стіл 11, який має напрямні для накочування і центрування діжі, блок-стійку з фіксатором і педаллю 16 для замикання і фіксації підкатної діжі, упорні кронштейни 10.

При роботі машини стіл обертається разом з діжею.

У нижній частині столу встановлені два упори, що впливають на кінцеві вимикачі блокувань.

Один упор пов'язаний з педаллю і служить для контролю фіксації діжі на столі, інший — регульований, для зупинки столу за допомогою колійного вимикача в положенні, зручному для накочування діжі. Фундаментна плита кріпиться чотирма болтами, нижня площина плити повинна бути на 125 мм нижче рівня підлоги. На плиті закріплена станина 5, в якій 'на підмоторній плиті 4 встановлено електродвигун 3. Підмоторна плита тримається на шарнірі і має болт для натягу ретиней. В станині встановлена розподільна коробка. На станині з допомогою шпильок кріпиться привідна головка, в якій змонтовані черв'ячний редуктор 6 і вісь вилки з шарніром.

У маточині черв'ячного колеса є похила розточка, в яку посаджений сферичний шарикопідшипник радіальний 1206, огороджений від осьового зсуву двома пружинними стопорними кільцями.

Будова тістомісильної машини Т1-ХТ2А

Мал.1. Загальний вигляд тістомісильної уніфікованої машини Т1-ХТА.

Місильний важіль 8 закріплюється хвостовиком на підшипнику 1206 із допомогою шпонки і стопорного гвинта в шарнірі. До вільного кінця місильного важеля штифтом прикріплена місильна лапа 9.

Черв'ячний вал приводний головки змонтований на підшипниках. Обидва кінця вала -виходять назовні приводної головки. Кінці вала є квадрат, на який при необхідності надівається ремені штурвала 14.

На лівій консолі вала встановлений на шарикопідшипниках клінопасовий шків з конічною розточкою фрикційної муфти. Напівмуфта — конічна, з контактним кільцем, рухома, на шпонці.

На приводний головці шарнірно прикріплений ковпак 13. З важелями ковпака пов'язані управління фрикційною муфтою і шляховий вимикач зупинки ходу в заданому положенні.

Кслпа урівноважений противагою. На ковпаку є вікно, закрите заслінкою. Кут повороту ковпака — 45°.

Клинопасова передача огороджена щитком 15, стіл 11 — трубчастою огорожею з двостулковими дверцятами, на яких встановлений кінцевий вимикач типу ВПК, блокує їх. Машина вимикається тільки при закритих дверцятах.

Тістомісильна уніфікована машина працює наступним чином.

На стіл фундаментної плити накочують підкотну діжу місткістю 330 л. і замикають її фіксатором. Дверки огорожі закривають на засувку. Зверху на діжу опускають ковпак, при цьому включається фрикційна муфта. У діжу подають необхідні для замісу компоненти (борошно, сольовий розчин і т. д.), якщо попередньо діжа не заправлена. Натискають кнопку «Пуск». При цьому місильний важіль з лапою отримує качальний рух по криволінійній траєкторії, близькій до внутрішньої поверхні чана, а стіл спільно з діжею обертається рівномірно.

Швидкість гойдання місильного важеля та обертання діжі підібрані так, що при кожному накачуванні місильна лапа потрапляє в інше місце діжі. При таких спільних рухах відбувається заміс тіста або опари.

Привід машини здійснюється від електродвигуна, забезпеченого подвійним клинопасовим шківом. Двома ременями типу Б обертання передається на черв'як приводний головки і трьома ременями типу Про — на черв'ячний редуктор 11-8, 5, а потім за допомогою проміжного вала на редуктор і = 25,5, на вертикальний вал якого насаджений стіл 11

Електрична схема тістомісильної машини Т1-ХТ2А

(мал. 2)

Схема електрична принципова і з'єднань наведено у додатку.

Після закінчення замісу ковпак піднімають за рукоятку догори, при цьому вимикається фрикційна муфта, і черв'як приводний головки загальмовується. Стіл продовжує обертатися до тих пір. поки упор не штовхне кінцевий вимикач і двигун зупиниться. В положенні, зручному для викочування діжі, стіл зупиниться і відкриються двері огорожі.

Якщо місильний важіль знаходиться в чані діжі, на квадратний хвостовик вала черв'яка надягають штурвал і його обертанням виводять місильний важіль з діжі. Викочують діжу натиснувши ногою на педаль. Для замісу наступної порції тіста процес повторюють.

 
Характеристики
Продуктивність16 т./добу
ВивантаженняРучне
Об`єм діжі330 літрів
Час замішування6 - 12 хв.
Частота обертання місильного органу24 об./хв.
Частота обертання діжі6.5 об./хв.
Кількість швидкостей1
Матеріал виконанняВуглецева сталь / Нержавіюча сталь
Напруга живлення380 В.
Потужність3 кВт.
Довжина1450 мм.
Ширина1300 мм.
Висота1350 мм.
Вага800 кг.
Країна-виробникУкраїна
Гарантія12 місяців

Написати відгук

Машина тістомісильна Т1-ХТ2А типу "СТАНДАРТ"

Машина тістомісильна уніфікована Т1-ХТ2А призначена для замісу на хлібопекарських підприємствах опари та тіста вологістю не менше 40% в підкатних уніфіційованних діжах Т1-ХТ2Д і діжах «Стандарт» місткістю 330 л.

Написати відгук

 
Коментарі(0)

Відгуки на даний момент немає клієнтів.

5 інших продуктів в тій же категорії:

Порівняти 0