Надіслати другу
Електрична сковорода СЕСМ-0.2 використовується в закладах громадського харчування та на підприємствах кондитерської галузі у якості теплового обладнання для виготовлення пиріжків та іншої жареної продукції.
Отримувач: :
* Обов'язкові поля
або Відміна
Електрична сковорода СЕСМ-0.2 використовується в закладах громадського харчування та на підприємствах кондитерської галузі у якості теплового обладнання для виготовлення пиріжків та іншої жареної продукції.
0 | |
0 | |
0 | |
0 | |
0 |
Електрична сковорода СЕСМ-0.2 - призначена для жарки, сушки та тушкування виробів з м'яса та риби, а також страв з овочів. Сковорода даної серії забезпечує швидкий нагрів до робочої температури. Економічна за споживанням електроенергії, зручна у використанні. Має 30 куб.дм. робочого об'єму.
||||
Характеристика::
Об'єм жаровні, Л. | 30 |
Робоча температура, С | 100 - 300 |
Площа пода, М2 | 0,25 |
Час нагрівання до температури 250С, хв. | 35 |
Потужність кВт. | 6 |
||||
Відео::