Тістомісильні машини для міні пекарень 

Тістомісильні машини для міні пекарень

Міні пекарня - саме у випадку її організації підприємці зіштовхуються з багатьма проблемами під час підбору обладнання для її запуску. Адже існує безліч обмежень, таких як: мінімальна порція замішуємого тіста, недостатня потужність електромережі і так далі. Для запобігання цим проблемам існує сегмент хлібопекарського обладнання для невеличких пекарень, які можуть розміщуватися на базі незначної виробничої площі до 5м², з виробничою потужністю до 500 одиниць виробу на зміну. Робочий об'єм таких тістомісів складає від 6 до 80 літрів. Тістомісильні машини з такою продуктивностю, існують як для дріжджових так і для крутих сортів тіста. В окремих випадках, для замішування дріжджового (НЕКРУТОГО!) тіста в міні пекарнях вдаються до застосування міксерів - кремозбивальних машин

Порівняти 0