Обладнання для харчової промисловості 

Обладнання для харчової промисловості
  • Хлібопекарське обладнання
    Хлібопекарське обладнання

    Правильно обране хлібопекарське обладнання – запорука смачної продукції

    Сучасне хлібопекарне обладнання – це те, без чого не можливе сьогодні успішне, економне та конкурентоспроможне виробництво смачної, красивої хлібобулочної продукції. І підприємцю - початківцю, що вирішив займатися цією справою і досвідченому фахівцю, що так би мовити «не один пуд солі з’їв» у сфері виготовлення хлібобулочних виробів знадобиться досить багато часу аби серед різноманіття продукції обладнання вітчизняного чи закордонного виробництва вибрати те, що потрібно саме його підприємству. Купуючи устаткування для невеличкої міні-пекарні чи великого заводу кожен прагне обрати найкраще обладнання з відповідними технічними характеристиками, економністю енергоресурсів, ефективністю у виробництві, зручністю у використанні, приємному зовнішньому вигляді, тощо. Смак, вигляд продукції та термін її реалізації залежатиме не тільки від знань головного технолога, а й від обладнання, яке використовуєте ви при виготовленні хліба. Сьогодні сотні підприємств з успіхом використовують комплексне обладнання для випічки хліба, яке дозволить побудувати повний виробничий цикл, починаючи з завантаження борошна і закінчуючи готовими хлібобулочними виробами. Хлібопекарне обладнання має широкий асортимент: борошнопросіювачі, діжі, дозатори, діжопрокидувачі, печі, тістомісильні машини, тістоокруглювачі і тістоподілювачі, а також тісторозкатувальні машини, формувальні машини та хліборізки, тара, упаковки та запчастини до хлібопекарного обладнання, які неодноразово проходили витримку на зручність, надійність, гарантію, а також на вдячність клієнтів. Тож пропонуємо Вам ознайомитися з продукцією, котра використовується у організації хлібопекарського виробництва аби не загубитися у великому виборі обладнання для свого підприємства.

  • Кондитерське обладнання
    Кондитерське обладнання

    Спокійно пройти повз вікна кондитерської фабрики чи кондитерського магазину, де в повітрі витають солодкі шоколадно-ванільні аромати, а погляд захоплюють дивовижні витвори рук людських виконані з тіста, зможе тільки байдужий до солодощів чоловік. Дуже мало в світі трапляється людей, які не люблять цукерки, тістечка та інші солодощі. І якщо смак солодощів залежить від таланту кондитера, то успішність кондитерської фабрики – від сучасних технічних засобів, що використовуються при виготовленні кондитерських виробів. Різноманітне кондитерське обладнання зробить вашу продукцію не тільки відповідною стандартам, красивою на вигляд, а й значно прискорить процес її виготовлення. Тож дізнаємось, яка техніка є найголовнішою для виготовлення солодощів?!

  • М'ясопереробне обладнання
    М'ясопереробне обладнання

    Обладнання для м'ясопереробної галузі. Застосовується в ковбасних та пельменних цехах, закладах громадського харчування та іншій сфері м'ясопереробки

Порівняти 0