Конвекційні печі 

Конвекційні печі

Конвекційні печі – універсальні печі, компактні та прості в обслуговуванні, призначені для виробництва широкого асортименту хлібобулочних виробів, що застосовуються на невеликих виробництвах. Противні конвекційної печі розташовуються на направляючих або завантажуються на стелажний візок, який потім закочується в піч. Циркуляційний вентилятор рівномірно розприділяє по камері гаряче повітря. Деякі моделі конвекційних печей обладнані функцією парозволоження. Двері печі мають повітряний прошарок між подвійним склом, що захищає піч від тепловтрат та дозволяє контролювати процес випічки. Пекарна камера освітлюється. Конвекційні печі призначені для випічки батонів, дрібноштучних виробів, виробів із замороженого тіста, деяких кондитерських виробів.

Порівняти 0